Ремонти на покриви в Пловдив – специфика и професионализъм

Не е необходимо да сте Карлсон, който живее на покрива, за да се радвате на живота без да се притеснявате дали няма да се появи теч след поредния обилен валеж.

Ремонтите на покривите са по-специфични заради мястото, на което се работи и по-тежките условия, изискващи по-специални умения и екипировка. Затова ви съветваме, дори и да сте майстор вкъщи и да сте фен на „Направи си сам“, да оставите ремонта на покрива в ръцете на професионалисти.

Професионална фирма за ремонт на покриви в Пловдив е remontipokrivi.net, която вече повече от 10 години изгражда името си в областта на ремонтните и строителни дейности като залага на безкомпромисно качество и бързо изпълнение на поръчките. Но най-важното е, че работят с последните иновации в материалите за покривно строителство и рационализират разходите си по отношение на работната сила чрез висококвалифицирани кадри, преминали обучение във Франция и Германия, за да поддържат най-доброто съотношение цена-качество в областта на град Пловдив и страната като цяло.

За пример, цената за ремонт на покрив с включени материали е 10-12 лв/кв.м.
Фирмата предлага и редица други услуги като демонтаж и изграждане на нова покривна конструкция, хидроизолация с воалит или полиестерна мембрана, подмяна на улуци, тенекеджийски услуги и довършителни ремонтни дейности за дома. Цените на всички услуги са ориентировъчни и могат да варират според желанията и нуждите на клиента. За всеки обект е предвиден предварителен оглед, като гаранция за максимално точно ориентиране в цената и броя на необходимите за извършване дейности.

Ремонти на покриви в Пловдив – специфика и професионализъм

Ремонтът на покрива е инвестиция, която ви се отплаща в продължение на години. Още по-добре е да направите топло и хидроизолация на покрива си,тъй като по този начин ще оптимизирате максимално разходите си за отопление през зимния период.
Не отлагайте, а започнете да планирате ремонта на покрива още от зимата, защото единствените подходящи месеци за работа са тези през пролетта и лятото, когато няма валежи.