Застраховай автомобила си при изгодни условия

Застраховка Гражданска отговорност е задължителна за всяко регистрирано моторно превозно средство. Тя обезпечава водачите в случай на пътно-транспортно произшествие. В случай, че водачът, който я е сключил е виновен за пътен инцидент, то неговата застрахователна полица покрива щетите по другия автомобил.

Не са малко случаите, когато водачите забравят да си платят застрахователната полица. В този момент те са вече неизрядни на пътя. При проверка от служителите на КАТ, съществува вероятност и да им бъде съставен акт. И не само – при пътен инцидент разходите за щетите по другия автомобил са изцяло за тяхна сметка при липсата на Гражданска отговорност.

Insurance.bg е дигитална платформа за онлайн застраховки и калкулация на цени, която се оперира от застрахователен брокер „Корпорекс България“ ЕООД. Там ще откриете ценовите предложения на редица застрахователни компании, измежду които да изберете най-подходящото за автомобила си. Сваленото на мобилния ви телефон приложение ви дава възможност да проверите дали сте сред изрядните, независимо къде се намирате.

С платформата се работи сравнително лесно. Но ако изпитвате затруднения при попълването на данните, онлайн консултантите ще ви окажат съдействие и ще ви помогнат да проверите валидността на своята полица например. Не се колебайте да използвате приложението на Insurance.bg. То ви дава спокойствие и сигурност, дори и когато сте се отправили на дълъг път.

Освен задължителната Гражданска отговорност, Insurance.bg предлага на вашето внимание и разнообразие от лични и бизнес застраховки, които можете да разгледате. Инцидентите са твърде неприятно нещо и обикновено заварват хората винаги неподготвени. Затова са и инциденти. Но с подходящата застрахователна полица, ще можете да разчитате на помощ от страна на застрахователния брокер в този вероятно труден за вас момент. Дали сте застраховали себе си, дома или бизнеса си, при неприятно стечение на обстоятелствата ще можете да разчитате на това обезщетение.