Нов телефон или смяна на дисплей – кое е по-изгодно?

Противоречиви са нагласите спрямо мобилните телефони, особено напоследък, когато се заговори за номофобия и други варианти на зависимост от тези устройства.

Ясно е, че винаги ще има противници и привърженици, но това, което не може да се отрече на мобилните телефони е, че те правят живота ни по-лесен и удобен в динамичното ежедневие. Но една от най-често срещаните и досадни повреди е напукването на дисплея, който можете да решите изгодно със смяна на дисплей.

При тях ще намерите огромен диапазон от услуги и аксесоари за телефони и не на последно място професионално обслужване и приятелско отношение.Фирмата разполага с физически сервиз и онлайн магазин, където можете да получите консултация по телефона или да изпратите запитване през формата за контакти. Не се колебайте да попитате всичко, което ви интересува за ремонта на мобилни телефони, но и за почитателите на самостоятелното пазаруване е помислено чрез модерен сайт, където ориентирането в марките и цените е по-лесно от детска игра. Сервизните услуги се предлагат в широк спектър и ориентировъчна цена можете да получите като изпратите запитване. Включена е и 20 % отстъпка от цените за ремонт и смяна на дисплей, когато закупите резервна част от магазина.

Кой е сайта на сервиза? Този сервиз за телефони е вашият сервиз за GSM в Пловдив.

GSM Експерт – Пловдив е създаден, за да накара всеки, който е счупил телефона си да се усмихне и да намери решение на проблема си бързо и от надежден партньор. Спецификата на устройството на модерните мобилни телефони е свързана с увеличаване на пространството, което заема дисплея при него точно това е причината да се чупи най-често той при удар. Много често хората взимат две погрешни решения в такъв случай и те са или да използват телефона в това състояние, защото работи, или да си купят нов. Покупката на нов телефон е решение, което е сигурно като надеждност, но е най-скъпото възможно. Продължаването на използване на телефон с напукан дисплей крие редица рискове, между които нарушаване работата на цялото устройство и абсолютна неизползваемост. Да не говорим за риска, че можете да се нараните, ако дисплея се счупи напълно, докато телефонът е в ръката ви.

И така, редно е да се запитаме дали нов телефон или смяна на дисплей е по-изгодно решение? Разбира се, че смяната на дисплей е по-изгодното решение, но при две условия: да работите с надежден сервиз, който ви дава гаранция и да закупите резервна част на разумна цена. В сайта са налице всички от тези условия и като бонус се отчита и 20 % намаление при покупка на резервна част от магазина. В различните категории ще намерите и огромно разнообразие от аксесоари и резервни части. Фирмата вече години наред се утвърждава като надежден партньор и разполага с физически сервизен център в Пловдив. Професионалният екип може да ви помогне с най-различни проблеми и да ви даде ориентировъчна цена още в началото. Не отлагайте ремонта на телефона си, защото подценяван проблем като напукан дисплей може да бъде много сериозен.