Предложенията от онлайн магазин за риболов не са за изпускане

Случвало ли ви се да изпуснете риба, дори да пропуснете ходенето на риболов по една или друга причина? Това няма как да ви се случи повече. И причините са две- много удобните такъми с високо качество и промоциите, които ги правят и много достъпни от онлайн магазин за риболов fishingtime.bg .Все пак можете да се разсеете и да изпуснете някоя риба, но промоциите от e-fishing няма как да се пропуснат, защото те са регулярни и начините за пестене на пари при пазаруването от този магазин за риболов са няколко. На първо място промоциите в онлайн магазина за риболов не приключват с приключване на сезона, подходящ за риболов. Целогодишните намаления получават всички клиенти на сайта, които пазаруват на стойност над 100 лв като бонусите са безплатна доставка и процентно намаление обвързано със самата сума т.е. колкото повече пазарувате, толкова повече пестите.

Много приятна изненада за всички любители на риболова е промоцията, която е обвързана със закупуване на риболовен билет, което автоматично ви позволява да пазарувате с еднократно намаление от 15% за пазаруване от онлайн магазина. Непрекъснато се обновяват и редуват промоциите за определени артикули, които са организирани в отделна категория за по-лесното откриване и запознаване с продукта, който се предлага с промоционална цена.

Предложенията от онлайн магазин за риболов не са за изпускане

Няма как да не отбележим, че e-fishing е един от най-добрите онлайн магазини за риболов по отношение съотношението цена-качество. Предложенията са на водещи марки и производители в областта на риболовните принадлежности като Shimano, Storm, Filstar и др., които могат да се похвалят с многогодишни разработки по въдици, примамки и други рибарски принадлежности с цел подобряване на качеството и представянето в реални условия.

Красноречив пример в това отношение е Westin – Danny the Duck, примамка, която е разработвана от ABS Plastick в продължение на 2 години. С тази примамка уловът на големи щуки е гарантиран, а самата примамка като рибарско пособие има широка функционалност, защото може да се използва както за плитководен риболов, така и за дълбочинен при тролинг или кастинг риболов.
За още предложения, които не са за изпускане посетете сайта на онлайн магазин за риболов e-fishing.