Можем ли да планираме почивка в Турция за 2019-2020 г.?

„Ако търсиш подслон за душата, значи си душа; ако дириш парче хляб, си хляб…“

Това са част от проникновенията на Руми, великият учител и мистик, който става поет след срещата си с Шамс, неговото вдъхновение, просветление и откритие за една възвишена любов. По нататък цитатът продължава така „… Ако дириш любов, си вклюбен. Ти си онова, което жадува душата ти“. Не са малко тези, които се вдъхновяват от словата на Руми, живял в гр. Коня. Не случайно градът е толкова посещаван, както заради големия поет и дервишките ритуални танци, така и заради многообразието от култури и религии, събрани на едно място. Именно там Руми се е срещнал с Шамс. Четейки за невероятната любов на двете души и просветлението, което е пробудила тя, не можем да не се удивим и да не ни се прииска нещо подобно, а до тогава поне да се докоснем до града, организирайки си почивка в Турция.

Можем ли да планираме почивка в Турция за 2019-2020 г.?

Мъдростта на Руми, можем не само да изчетем, но и да усетим на едно неведомо ниво, което кара душата да лети. Ако и вие се вдъхновявате от културата на южната ни съседка и словата на мистиците, то вероятно дните до пътуването ви до там се броят на пръсти. Можем ли да планираме почивка в Турция за 2019-2020 г.? Това не само е възможно, но и на много добри цени, както ще видите в страниците на Samosega.com. Събраните изгодни оферти в сайта, са подредени по цена виж повече и много от тях са all inclusive в три или петзвездни хотели, обединяващи различни дестинации. Само в рамките на една седмица, можете да посетите Коня, Кападокия и Истанбул, които сами по себе си са места, в които човек може дълго да изследва и да се удивлява.

Да се докоснете до невероятните дервишки танци и да полетите с балон над скалите, както и да посетите Капалъ Чарши, са само част от незабравимите преживявания, които можете да си подарите само с една почивка до Турция. Вижте повече в сайта на Samosega.com и не забравяйте да се свържете с агенцията, за да проверите за места. Актуалните предложения са налице, а от нас остава да се възползваме от всеки миг в живота, правейки нещата, които обичаме, нали?