Телешки протеин за по-красиво тяло


Това, което трябва да знаем за протеина (белтък), че той участва активно в изграждането на клетките на всички живи същества. Когато спортуваме- професионално или любителски и сме изложени на повече натоварване от обикновено е необходимо да приемаме храни или да си набавяме източник на протеини. Това позволява на повредените мускулни влакна след тежко физическо натоварване да се регенерират по-лесно и бързо.

Спортистите и атлетите експериментираха общо взето с дозите протеин в храната и се стигна до тенденцията приемът на протеини да се съобразява с теглото на реципиента, като количествата варираха рязко. В крайна сметка количествата започнаха от 2 гр и стигнаха до 4,5 гр и половина телесно тегло. Необходимо беше известно време, за да стане ясно, че не количеството приет протеин, а запазените и усвоени аминокиселини са в основата за постигане на добри резултати т.е. са фактор за растежа на мускулите.

Друга заблуда е, че бързите протеини са по-ефикасни от бавните. Бързите протеини е добре да се приемат непосредствено преди тренировка, когато губите протеини повече и по-интензивно, защото предлагат по-бързо отделяне на аминокиселини. Докато бавните протеини са подходящи за прием вечер преди сън или сутрин в началото на деня. Подходящи са за нетренировачни дни, когато е необходимо мускулите и целия организъм да се въстанови(за предпочитане е това да става бавно и поетапно) И тук идва нормалният въпрос: Какви протеини да си изберем?

Протеините Bulk Powders имат много преимущества пред всички останали предлагани на пазара протеини по ред причини. Телешките протеини са бавни протеини и най-важното във връзка с казаното по-горе, което и от изключителна важност в случая, имат много добър аминокиселинен профил. Това е гаранция, че ще постигнете желания резултат бързо и почти неусетно. Още едно предимство на Bulk Powders е цената, защото в крайна сметка това касае бюджета на всички, коит ценят визията си и поддържат тялото си във форма.

Телешки протеин за по-красиво тяло

Телешки протеин изолат Bulk Powder е възможно най-доброто решение за хора, които искат да добият бързо релеф или изразена дефиниция на мускулите. Една доза от телешкия протеин е 30 гр и може да се приема от 1 до 3 пъти на ден. Понеже протеинът е с бавно освобождаване и с висок аминокиселинен профил е подходящо да се приема вечер преди сън или сутрин с първото хранене за деня. Може да се използва и в междинни хранения през деня, но тогава е препоръчително да се комбинира с храни източник на бавни въглехидрати- кафяв ориз, черен хляб и зеленчуци. Дозата от 30 гр се разтваря в 200 мл. хладка вода.

Като цена една доза ще ви излиза около 1 лв, защото телешки протеин изолат Bulk Powder поддържа най-изгодната в момента цена на пазара за България. Разфасовка от 2,5 кг е на цена от 88 лв., което по прости изчисления прави 35 лв за килограм или както вече споменах само 1 лв за доза.Цената е с включен ДДС и можете да си го поръчате от онлайн магазин МагазинВелосипеди.com. Разчитайте на бърза доставка до коя да е точка на страната, а доставката е безплатна за София!