Да погледнем под капака: решения за помпа дюза

Повечето проблеми с дизеловия двигател са следствие от неизправности в помпа дюзата като основна част от горивната система. Най-честите индикации, че трябва да погледнем под капака са гасненето на двигателя, трудното запалване, шумната работа и черния дим от ауспуха.

Причините за тези неизправности освен износване и нагар, може да са свързани с човешкия фактор и се коренят в некачествени предишни ремонти.Можете да получите консултация и качествен ремонт по всички части на горивната система в сервиза на sofia-diesel-center . Центърът е една от малкото фирми у нас, които залагат на регулярни инвестиции в техническото си оборудване и са готови да отговорят на нуждите дори и на най-взискателните клиенти.
Всеки ремонт на помпа дюзата се извършва поетапно. Тестването на специализиран стенд се прави непосредствено преди и след извършването на ремонта, като се постига точност при диагностиката и се мотивира гаранцията чрез проверка на резултатите.

Да погледнем под капака: решения за помпа дюза

Помпа дюза системата е представена от Бош през далечната 1994 и е била разработена единствено и само за тежкотоварни автомобили. Днес можем да ползваме последното ноу-хау при горивните системи както при ремонт, така и за тунинговане на автомобила.
Новите технологии имат изключително голям принос за удължаване експлоатационния живот на автомобила.
Ползването на ултразвукова вана за почистването на помпи дюзи е една от най-щадящите технологии, която нежно почиства дори и най-фините частици замърсявания без да оказва влияние на метала.
Що се отнася до иновационните решения при помпа дюза системата едно от най-надеждните решения е новата Common Rail система, която осигурява по-добра мощност, безшумна работа на двигателя и отделянето на по-малко вредни емисии. Факт е, че от създаването си до днес дизеловият двигател се развива с тенденция към екологичност,която е заявена още в световен мащаб с биодизела. Дизел Центърът се вписва в екологичната тенденция чрез модерната си апаратура за рециклиране на дефектирали помпи и дюзи като предлага на клиентите си широк ценови диапазон, който включва и рециклирани помпи дюзи с не по-ниско качество от новите предложения.