Какво е по-специалното при новите калъфи за samsung от дърво?

Имали ли сте досега калъф от дърво за своя мобилен телефон?

Ако идеята ви се струва абстрактна – то не бързайте да я отписвате като вариант, защото от gabri-design.com предлагат именно такива дървени калъфи за samsung.

Както е известно, дървото може да бъде много издръжливо, съответно от онлайн магазина са избрали да работят с най-качествените типове дървен материал от бук, ясен и дъб, внос от Германия. Всеки клиент при желание за поръчка на калъфи за samsung чрез https://gabri-design.com/samsung-galaxy-cases може да избере дървесния материал за изработка, а също и цвета.

В заглавието на днешната ни публикация поставихме въпроса – кое е по-специалното при дървените калъфи за самсунг смартфоните, но може би трябва да се поправим и да кажем – „кои са специалните неща при тези калъфи“, тъй като отличителните им белези не се свеждат само до едно нещо.

На първо място поставяме материала, от който се изработват. Избрът на дърво зависи от вас, но който и вид да изберете – всички те са доказано издръжливи на времето и ще допринесат за по-голямата протекция на телефона ви. Пример може да дадем с един обикновен пластмасов калъф, който при по-силен удар би мопгъл да се спука, отчупи. Гумените кейсове също не са от най-надеждните варианти, защото често телефона може да се изплъзне от тях при изпускане. Дървото от своя страна ще предпази и поеме удара.

Какво е по-специалното при новите калъфи за samsung от дърво?

Друга специфика на калъфите за samsung от дърво са ръчно рисуваните по тях декорации. За да се запазят непокътнати се използва т.нар. еколак, който спомага съхранението не само на дървото, но и на рисунките.

И ето че идва ред и на последната, но не по важност, отличителна характеристика – гравирането.
Със сигурност сте гледали поне веднъж или сте чували за възможностите да направите свой собствен калъф за телефона си. Сега имате възможността той да бъде изработен от професионалисти, но по ваш вкус. Дали ще изберете да го подарите или да го запазите зависи от вас – изборът на гравюра или лого – също.
Научете повече за иновативните калъфи за samsung от дърво с помощта на gabri-design.com.