Най-добрата спирала за очи, която не дразни очите

Първата поява на спиралата за очи датира още през далечната 1913год., когато Тери Уилямс – 19-годишен студент, решава да смеси сажда с вазелин и даде на сестра си да използва творението.

На нея и харесало адски много и две десетилетия по-късно в магазините вече се е разпространявала спирала за очи, кръстена на Мейбъл.

Това е накратко историята на спиралата за очи, която е един от любимите продукти на повечето жени. Но както знаете, трябва да бъдем изключително внимателни с използването й, понеже в противен случай може да си навредим.

Едно от най-често срещаните заболявания е конюктивит. Той бива причинен от бактерии, попаднали на спиралата ви. Запомнете, че дори да закупите перфектната спирала на най-скъпата марка, тя има срок на годност, който е нужно да се спазва.

Конюктивитът представлява възпаление на конюнктивата, като причините за това са адски много. Състоянието се характеризира с червени очи, от които никой не иска да страда, нали?

спирала за очи

Затова е добре да сме изключително внимателни и да подхождаме разумно в избора на спирала за очи. Ако сме с по-чувствителна кожа или очи, то трябва да се доверим задължително на продукти, подходящи за хора с чувствителни очи и за носещите контактни лещи. Такива са цялата гама от козметика на немската марка ArtDeco, отличаваща се с високо качество.

Затова всички техни продукти са с натурални съставки и спиралите за очи са дерматологично тествани. Четките им са високотехнологични и позволяват постигането на ангелски поглед. Безспорно, те са лидер при спирали за очи, затова ако все още не сте се възползвали от техните продукти, го направете сега, като посетите Nardis и се сдобиете с най-добрата спирала за очи. А ако имате въпроси за техните продукти можете да се консултирате с екипа им на телефон 02/958 77 66 или по имейл на shop@nardis.bg.