Къде да се запишете за курс по оцеляване?

По телевизията редовно се излъчват всякакви предавания за това как да оцелеете сред дивата природа. Колкото и да са интересни и образователни обаче – те ни учат само нагледно на основните неща.

А представете си, че се изгубите в гората или в планината? Как ще оцелеете? Едва ли повечето от вас вярват, че нещо подобно може да им се случи – и все пак нищо не е гарантирано. Именно за това в днешната ни публикация ще ви разкажем къде можете да се запишете за курс по оцеляване SkyVision, в случай, че имате желание.

В интернет най-достоверното място където се предлага подобен тип учение, с продължителност 2 дни, е SkyVision.bg. На този уеб адрес ви очаква и по-подробна информация за всякакви сходни курсове и приключения, които можете да преживеете с покупката на ваучер от сайта. Нека обаче се върнем на оцеляването.

Ваучерът, който ви позволява да вземете участие в това обучение е на изгодна цена и можете да го персонализирате по ваше желание. Това става отново посредством SkyVision.bg. След като изберете да закупите ваучер за „Курс по оцеляване“, трябва да посочите какъв точно тип учение желаете да преминете. Вариантите са четири: Зимно оцеляване в планините; Карстов район; Широколистни гори; Висока планина.

Къде да се запишете за курс по оцеляване?

А ето и какво накратко включва всеки един от вариантите на курса по оцеляване.
Опитния и лицензиран инструктор/водач, който ще ви предвожда ще ви покаже как да се ориентирате в обстановката. Ще ви запознае със съответната геология, геоморфология и хидрогеология и особености на животинския и растителен свят на съответната местност; Ще ви научи как да откривате и събирате питейна вода; Как да намирате храна и да палите огън; Как да откриете място за подслон или да изградите бивак. Ще получите знания за цял живот.

Не пропускайте да посетите SkyVision.bg, за да научите повече подробности за местностите в страната, където се провеждат курсовете, както и актуалните цени и дати на провеждане!