Можем ли да изберем дървен калъф за iphone 5?

Всеки любител на красивото и природата и нейните съвършенства, може да оцени изработката на нещо изискано от естествени материали. Ако имате смартфон, на който държите и бихте желали да го запазите в добро състояние дълго време, то е добре да го оборудвате с калъф или протектор, който да го предпазва. В каталога на gabri-design.com, се предлагат интересни и качествено изработени калъфи, направени от дърво. Можем ли да изберем дървен калъф за iphone 5 gabri-design.com на виж още? В каталога ще намерите варианти за различните модели iphone, като можете да изберете и вида дърво и цвета. Цветовете, сред които можете да избирате са червено или синьо и кафяво, които се съчетават добре с природните форми.
Можем ли да изберем дървен калъф за iphone 5
Избирайки бук или ясен, както и дъб, внос от Германия, знаете, че това са висококачествени материали, които издържат на времето. Още повече, че сред предложенията, можете да изберете калъф за iphone 5, който е снабден с велур отвътре, за да предпазва още по-добре апарата, допринасяйки с мекота и нежност. Отвън, калъфите са покрити с еко лак, за да се предпазват цветовете, както и за защита от надраскване. Можете да изберете някой от вариантите , изработени от една или от две части, като вторият вид са съставени от лесно прилягащи и сглобяващи се елементи.

Сами по себе си предлаганите калъфи са уникални, тъй като са изработени от дърво, а всяко едно, както знаете е неповторимо. Избирайки дървен калъф за iphone 5, за подарък, можете да зарадвате някого много приятно с такъв вид прецизна изработка, която носи естетическа наслада и е функционална. Наред с избора на интересен калъф, можете да поръчате и гравирането на текст по ваш избор. Дали да е лого или някакво мото, както и каквото и да е пожелание, идващо от някакво вдъхновение, оставяме на вашето въображение. Вижте самите предложения в онлайн магазина на gabri-design.com и решете сами.