Икономични термопомпи Multiclima на ниски цени

Отоплението и климатизацията са от изключително значение за всяко домакинство. Когато конструираме дома си, задължителна част от проектирането му е да се реши как ще бъдат отоплявани и охлаждани помещенията, за да бъдат разходите максимално икономични и енергоспестяващи, а резултатът да бъде достатъчно ефективен, за да бъде комфортно за всеки член от семейството. Има много начини за отопление, но всеки от тях си има своите плюсове и минуси. Това, което трябва да премислим много добре, е колко е голяма къщата или апартаментът, с какво изложение е и каква е изолацията на сградата. Тези фактори са от голямо значение при изграждането на отоплителни и климатизационни системи. Вариант, който е подходящ за всякакви домове, без значение от техните размери, и максимално щадящ околната среда, са термопомпи от Multiclima.bg.

Икономични термопомпи Multiclima на ниски цени

Мултиклима ЕООД е инжерингова фирма в областта на отоплението, климатизацията, вентилацията и екологичните енергоспестяващи системи. Има над 27 години опит зад гърба си и множество успешно реализирани проекти. Компанията е освен партньор и официален търговски представител за България на австрийския производител на термопомпи Heliotherm. С яхната продукция Мултиклима ЕООД доближава до всичките си клиенти най-модерния метод за получаване на топлина от слънчевата енергия, от земните недра, от подпочвените води и от въздуха. Екипът на Мултиклима спечели доверието на Правителството с изграждането на термопомпената система на първата в България Зелена детска градина. Обектът бе открит през септември 2012 г. от Премиера Бойко Борисов, а плановете на Правителството предвиждат построяването на нови зелени детски градини и училища у нас. През 2011 г. компанията изгради и първата в България термопомпена инсталация с СОР 8,4. Тестовете за COP бяха извършени от експерти на Heliotherm и под контрола на Харалд Хайникъл.

Посетете техния официален уеб сайт само с един клик на Multiclima.bg и вижте всичките им реализирани проекти и сертификатите и призовете, с които са наградени за труда си през всичките тези години. Оставили са доволни множество клиенти и продължават да го правят, разширявайки гамата си от термопомпи, предлагайки нови модели и развивайки качеството на работа до съвършенство. Това, което ги поставя на огромна крачка пред всички други фирми в тази област, е перфектното съотношение между цени и качество, което те предлагат. Освен че ценоразписът им включва много ниски цени, те се отнасят с уважение и разбиране към всичките си клиенти. Подхождат с нужната мотивация в началото на всеки проект и дават всичко от себе си докато не го реализират и удовлетворят всичките ви изисквания.

В сайта ще видите всички видове термопомпи, които предлагат и цени към тях. Имате възможност да прочетете подробно описание за същността на различните модели термопомпи и как функционират. Тъй като има различни видове топлинна енергия сред нас, се създават разнообразни термопомпи, които черпят такава енергия от различни източници. Изборът на конкретен модел и вид термопомпа завиди преди всичко от терена ви. Ако се колебаете в избора си, винаги може да се свържете с някого от екипа на Мултиклима ЕООД и да поискате професионален съвет. Заедно ще се спрете на конкретен продукт с помощта на квалифицираното съдействие на служител на фирмата. Ако имате въпроси, позвънете на +359/ 2 943 39 63.