Има ли връзка предлаганата зъбни фасети цена с качеството?

В случай, че сте се впуснали в търсене на стоматолог, който да предлага изгодни цени и добро качество на услугите – в днешната ни публикация можем да ви помогнем с малко информация за това.

Един от най-важните въпроси, на който трябва да потърсим отговор, за да разберете откъде да започнете своето търсене на добър зъболекар е – има ли връзка предлаганата зъбни фасети цена с качеството на услугата?
В този ред на мисли, много хора, а също пациенти на стоматологичните кабинети си мислят, че колкото е по-висока цената, толкова е по-добро качеството. За да разсеем всички съмнения – нека хвърлим светлина върху фактите.

Отваряйки темата за актуалната зъбни фасети цена, не може да не се запитаме има ли някакви критерии, по които тя се образува, например различни видове фасети и материали, от които се изработват?
При д-р Вълев например, за който ще научите повече информация от aleksandarvalev.com се работи само с порцелан и се изработват порцеланови фасети. В други стоматологични кабинети пък се работи и с фотополимер за направата на фотополимерни фасети. Естествено цената на вторите е по-ниска, тъй като фотополимерните фасети са с ниско качество, изменят цвета и формата си с времето и т.н. Порцелановите зъбни фасети, от своя страна, биват инертни и запазват блясъка си години. т.е нормално е цената им да бъде по-висока. Само на тази база сравнение се оказва, че наистина има известна връзка между цената и качеството на използваните материали, но къде отива качеството на услугата, за което споменахме?
Има ли връзка предлаганата зъбни фасети цена с качеството?
Реално то също е включено в цената и оттук идва надценката върху актуалната зъбни фасети цена.
В стоматологичната клиника на д-р Вълев цената от 500 лева включва: 3-те посещения, прегледите, изработката, поставянето, възстановителните прегледи. Можете да разчитате на този стоматолог при всякакви проблеми със зъбите си и за професионалното поставяне на зъбни фасети на добра цена. Сравнете, ако желаете и с останалите специализирани дентални заведения, за да се убедите, че цените, предлагани от aleksandarvalev.com, съпоставени с качеството на изработка – биват най-изгодни.