Висока ли е цената на българските знамена?

Ако са ви необходими флагове за дадено събитие или имате намерение да украсите даден кабинет или зала с такива, то вероятно ви е необходим съвет за това къде можете да ги намерите.

В страниците на https://www.zname.bg/, имате възможност да избирате знамена на различни държави, както и на европейския съюз, а също и да поръчате изработка на знамена по ваш дизайн. Последните могат да ознаменуват фирма или проект, както и спортен клуб и много други. Висока ли е цената на българските знамена? Специализираният магазин за изработка на всякакви видове флагове, предлага освен това и достъпни цени, а освен това за по-големи количества можете да разчитате на добри намаления.
Висока ли е цената на българските знамена?
Български знамена можете да намерите и в различни размери и от различни периоди. За съвременния вид на българското национално знаме, можете да разчитате на точни пропорции, по отношение на цветовете и формите, които са определени от Конституцията. Ако имате желание да изберете друго знаме от българската история, то можете да разгледате каталога и да изберете, както и да поръчате изработка. Интересна, но и оскъдна е информацията за различните знамена, използвани по нашите земи. В онлайн магазина, можете да поръчате какъвто вариант ви харесва от предлаганите знамена на добра цена, както и по поръчка.

Смята се, че първоначално, прабългарите са използвали конска опашка, завързана на кол, по което се съди от кореспонденцията на Княз Борис 1-ви и папа Николай, като това е и често срещан символ на индо-иранските народи. Следват различни вариации на знамето ни, като то се е променяло във времето, като в него са присъствали различни комбинации от цветовете, с които е характерно днес. Любопитен факт, например също, е че едно от най-старите български знамена, се пази в Русия, а има и такива, които могат да се видят в музея и у нас. За настоящия вид на знамето, дава идея Раковски, а за символите на цветовете, няма твърдо установени мнения, но според една от теориите, се смята, че бялото е символ на духовността и чистотата, зеленото изразява плодородните земи, а червеното – кръвта, останала от предците по нашите земи. Вижте подробности в zname.bg за предлаганите възможности преценете сами.