Как да се сдобиете с уникални знамена по поръчка?

Онлайн магазинът за знамена zname.bg предлага висококачествена изработка на знамена по поръчка на клиента. Изработват се от висококачествени материали като полиестерна коприна с прецизен шев от прозрачни конци. Има възможност за изработване на знамена в различни размери при запитване и отстъпки при поръчки на едро. Предимствата да пазарувате от онлайн магазин знаме.бг са ниските цени и качественото обслужване.

Изработката на знамена по поръчка zname не е просто ушиване на парче плат като се използват просто определени цветове, а е далеч по-сложно. Съществува специална наука, наречена хералдика, която се заражда през 12-13 в като резултат от необходимостта да се дадат ясни критерии и да се систематизира технологията за изработка на гербове. При изработката на гербове се използват точно определени форми и цветове, които имат определено значение и в чрез символен език предават определени послания. По същия начин стоят нещата и при изработката на знамена. Използват се точно определени цветове с точно определени номера по скалата на Пантон-текстил. Важността на това цветовете да не бъдат просто зелено, червено, жълто и т.н. при качествената изработка на национални знамена не е необходимо да бъде обяснявана. Стандартни образци за цветовете на българското знаме се пазят в в Комитета поп стандартизация и метрология.
 Уникални знамена по поръчка
На онлайн страницата на магазина можете да прочете и интересни исторически факти и да се запознаете със значението на символиката на всички предлагани национални знамена. Всеки дом трябва да има на първо място националното знаме, а още по-хубаво е, ако присъстват такива на страни, които харесвате. Винаги е по-забавно да се сдобиете със знамето на държавата, чийто отбор подкрепяте на европейското или световното първенство по футбол. Запалянковците стигат още по-далеч като щампират тениски със знамето на страната си и рисуват знамена по лицата си.

От zname.bg са горди, че могат да предложат на клиентите си знамето на България в повече от десет различни размера, между които и и вертикално знаме с българския герб тип хоругва, както и 49 други национални флага.

В онлайн магазина също можете да си закупите значки, шапки, ленти, гербове за стена, портрети в рамки, стойки за знамена и разбира се да си направите знаме по поръчка с ваши размери и проект.