Апартаменти от строител в гр.София – заслужават ли си?

Когато дойде момента, в който да се сдобием със собствен имот, ние обикновено се озоваваме в лек хаос.

Изпитваме смесени чувства, разбира се, че се радваме за това, че ни предстои покупка на недвижим имот, но в същото време и се притесняваме дали ще направим правилния избор.

Напрежението идва от там, че непрекъснато в пространството се обсъжда вечния спор, дали новите апартаменти от строител са качествени и по-добри от старите. В това не можем да бъдем на 100% сигурни, но можем да изтъкнем множество предимства, които апартаментите от строител притежават.

апартаменти от строител

Но няма нужда да го правим ние. Можете лесно да ги получите от първоизточник в тази сфера. Фирмата се казва BDL и е строително-инвестиционна компания, изцяло фокусирана върху изграждането на модерни, функционални и реализирани с високо качество жилищни проекти. Те са част и от семейството на AG Capital – най-големият холдинг за недвижими имоти в България с 25 годишен опит. Строителните материали, които използват са с доказано качество и залагаме на техническо изпълнение с водещи съвременни системи и технологии. С тях можете да бъдете сигурни, че апартаментите от строител от BLD, които ще закупите ще бъдат на 100% изпипани до най-малкия детайл.

Ставайки дума за жилищните им сгради, със сигурност ще бъдете удивени от невероятния им облик. Те се отличават със съвременен архитектурен дизайн, максимален комфорт и функционалност на жилищните площи, като същевременно са съобразени с характера на заобикалящата ги градска среда. Вниманието към локацията, която съчетава прагматичната близост до спирки на градския транспорт, детски градини, училища и търговски обекти с комфорта от спокойствието и тишината на зелени паркови зони и места за отдих, заема ключова роля в проектите на фирмата.

Ако смятате, че това е вашата фирма, посетете техния сайт Bld.bg, за да получите още повече информация и да разгледате галерията им. Можете да се свържете с тях посредством формата за контакт в сайта, за да направите запитване. Освен това можете да се обадите на тел.: 0 888 508 508, както и да пишете имейл на home@bld.bg. Дайте нов старт на своя живот с покупката на апартамент от строител!