Дрегер за алкохол – високо качество на достъпни цени

Всеизвестна практика е, че когато в една фирма се извършва вътрешноведомствен контрол на персонала за употреба на алкохол, трудовата дисциплина е на значително по-високо ниво в сравнение с местата с отсъствие на такъв контрол.

А от гледна точка на работодателя, с тези контролни тестове, той вдъхва повече авторитет сред персонала си и това спомага да спазва пълноценно своята морална отговорност за безопасността на работа. Служител, който е под влиянието на алкохол е опасен както за себе си, така и за заобикалящите го колеги. Може да възникнат нежелани, ненужни и опасни ситуации на работното място като злополуки, възникване на материални щети, конфронтация между служителите във фирмата.

Дрегер за алкохол - високо качество на достъпни цени

Вземете мерки, ако имате такива проблеми и поръчайте дрегер за алкохол от AlcoholTester.bg. Фирмата ЕЛКОМЕД ЕООД е търговски представител на водещи световни производители като ALCOSCAN, ALCOFIND, ALCOVISOR, CATEC, ALKOTEST, както и дистрибутор на Drager Safety – Германия, с чиито алкохолтестери са снабдени и органите на МВР-КАТ.

Всеки дрегер за алкохол има сертификат, че отговаря на европейските технически стандарти, и е обезпечен с гаранционна и извънгаранционна техническа поддръжка и оригинални технически консумативи. Продуктите на онлайн магазина осигуряват прецизни резултатите от измерванията, работят бързо и са оптимално съотношение цена/качество. ЕЛКОМЕД ЕООД осигурява богат избор на дрегери за алкохол с различно предназначение – професионални, персонални, портални.

Това, което прави онлайн магазин Аlcoholtester.bg специален е, че предлага само проверени в практиката модели апарати, а всяка доставка на дрегер за алкохол е безплатна за клиента навсякъде в България без значение от големината на поръчката.

Друго предимство е, че фирмата предлага пълнценна професионална консултация, ако имате съмнение и въпроси при избора си – просто потърсете контакт по телефона и ще бъдат отговорени всичките ви запитвания.

Поръчката става бързо и лесно – онлайн на сайта, с обаждане на номер 0888 513 916 или на място в магазина, посочен на Аlcoholtester.bg.