2 литра сок от арония на цена от 15 лева

Аронията е плод, който не се среща толкова често на българския пазар, защото не е разпространено отглеждането му в нашите земи.

Това, че е обявен от американците за супер храна с много лечебни свойства, го прави желан продукт от потребителите, вследствие на което се покачват значително и цените му.

На пазара се срещат много продукти от арония като сладко, вино, сок, чай, сироп, бонбони и други. Според нас е най-добре да се приема под формата на сок, който е направен по специфична технолгия. Такъв сок от арония може да намерите онлайн в страните на електронния магазин на ферма Шайен – Ferma-shayen.com Ferma-shayen.com.

Сок от арония от ферма Шайен

За приготвянето на сок от арония плодовете не минават през термична обработка, защото така губят полезните си свойства. Ферма Шайен прави сока като извършва студено пресоване и пастьоризация на плодовете. По този начин се съхраняват всички лечебни съставки. Не добавят никакви допълнителни продукти като захар, консерванти, оцветители и не го разреждат с вода, за да не нарушат нито една от ползите на аронията.

Напитката се предлага не в бутилиран вид, а във вакумирана опаковка, която гарантира за съхранение на годността на сока до 5 месеца, ако се държи в хладилник. Продава се два литра за 15 лева, като това количество може да ви стигне за наистина дълъг период от време, защото трябва да се приема всеки ден, но в умерени количества за максимален ефект върху здравето. Препоръчителната доза е 50мл по три пъти на ден преди хранене. Това означава, че дневно вие ще пиете по 150мл от сока и сами може да си направите сметка за колко време ще ви стигне.

Разгледайте подробности в каталога на Ferma-shayen.com и изберете един изключително полезен начин да започвате деня си с чаша сок от арония. Може да го поръчате онлайн от сайта или с позвъняване на 0894663102.