Струва ли си да инвестираме в газов инжекцион?

Относно шофирането на газ ще срещнете много митове и легенди. Няма нищо осъдително в това човек да има мнение, но не бива да го прави релевантно за всеки. Обективно погледнато самият факт, че водещи марки произвеждат автомобили с вградени газови уредби с пропан-бутан или метан говори достатъчно красноречиво. Дали си струва да инвестираме в газовият инжекцион от sofgas ще се опитаме да отговорим, опирайки се на научни факти относно газовите уредби.

На първо място, трябва да се развенчаят митовете относно вредата от карането на газ. Истината е съвсем различна. Научно и практически е доказано, че газовите горива удължават живота на двигателя, запазвайки мощностните му характеристики. Показателите на газовите горива по параметър екологичност са значително по-високи. За задвижване се използват сгъстен метан или втечнен пропан-бутан, които са естествено образувани при гниенето на растителни материали и при изгарянето им се отделя предимно въглероден диоксид. При шофирането на газ се редуцират количествата канцерогенни газове -азотен диоксид, бензен и суспендирани прахови частици. Бъдещето на автомобилния транспорт несъмнено са електрическите автомобили, но докато те станат достъпни за масовия потребител, най-екологичната алтернатива остава газовият инжекцион.

По отношение на пареметър икономичност, статистиката сочи, че с монтирането на газов инжекцион спестявате до 55-60 % от месечния си разход за гориво. Така инвестицията в газов инжекцион се възвръща дори за по-малък период от пълната му гаранция 24 месеца.

Не на последно място със закупуването и монтажа на газов инжекцион вие получавате свободата да избирате на какъв вид гориво да ползвате. Параметър, който оказва решаващо въздействие върху избора на съвременния потребител при пазаруването, особено когато става въпрос за големи инвестиции като тази в автомобил.
Струва ли си да инвестираме в газов инжекцион?
Sofgas имат амбицията да поддържат лидерската си позиция на пазара у нас като градят име на надежден партньор относно всичко свързано с газовите уредби. Като официален представител на Lovato Gas фирмата поддържа конкурентни цени на газовите инжекциони и конвенционални АГУ и съблюдава качественото им изпъленение по всички изисквания на ЕС. Постоянните инвестиции в човешките ресурси осигуряват на компанията много добър екип от специалисти, които могат да отговарят на нуждите на клиенти ккато със стари, така и с ултрамодерни превозни средства.

Модернизирането на материалната база и професионалният екип им позволява да работят с високо качество и гаранция за услугите.Посетете сайта им и ще научите много за газовите инжекциони, което ще ви помогне да решите дали да монтирате такъв тип АГУ на автомобила си.