Вендинг машини под наем – наслаждавай се докато печелиш

Данни от последни проучвания в България, сочат, че около 65% от населението на големите градове не започва работния си ден без еспресо, капучино или топло лате.

Всеки един от нас вероятно би потвърдил, че кафето помага изключително да се повиши продуктивността на хората по време на работа.

Ролята на кафето по време на работния ден е изключително важна. Чрез нея, целият процес протича в пъти по-лесно и безпроблемно. Понякога просто изпитваме физическата нужда да се сгреем с любимата ни топла напитка. Но ако в близост до работното ни място няма от къде да се сдобием с такава, тогава не е много приятно. В такива случаи е добре да имате кафемашина или автомат, от където можете да си закупите.

Вендинг машини под наем - наслаждавай се докато печелиш

От фирма Си Вендинг Спот ЕООД предлагат вендинг машини под наем през SiVendingSpot.com, които се поставят във ваш обект, а за сметка на това, те ви изплащат наем, че използват ваше помещение. По този начин и двете страни са удовлетворени, а вие се наслаждавате на любимия си вкус докато печелите. Страхотно, нали?

Ако имате обект, офис, автокъща, учреждение, в което работят хора, това е една истински добра инвестиция. От фирмата предлагат хигиенна и техническа поддръжка. Те се занимават изцяло със зареждането на вендинг машини. SiVendingSpot.com разполагат с над 20 обучени и квалифицирани служители, които поддържат vending автоматите непрекъснато и при най-малкия проблем се отзовават.

Освен всичко, кафето, което зареждат във своите машини е внос от Италия, а който е опитвал такова кафе, знае за какъв вкус и аромат става въпрос.

Ако идеята ви допада, можете да поставите машина под наем във вашия обект и да се радвате на печалбата си и на уникалния вкус на кафето си непрекъснато! Свържете се с тях на тел.:0700 199 86 или като попълните формата за контакт на уебсайта им – SiVendingSpot.com.Вендинг машини под наем – наслаждавай се докато печелиш!