Къде да търсим специалист по ревматология в София?

Боли ви гърба или усещате необичайна скованост, която трае по-дълго време след събуждане?

Ако все още не сте се преглеждали, то може би е време да се насочите към лицензиран лекар. Къде да търсим специалист по ревматология в София? На страниците на ревматология в София в Revmatolog.bg веднага можете д намерите координатите и всички подробности за специалиста ревматолог, работещ в ДКЦ-2 в София. Намиращ се на удобно място в центъра на града, кабинета на д-р Георгиев приема пациенти по здравна каса, като може да ви предложи редица специализирани услуги. Д-р Цветослав Георгиев извършва прегледи на опорно-двигателния апарат, прави ставна ехография и може да изготви богата на тромбоцити плазма, наред всички останали специализирани манипулации.

Къде да търсим специалист по ревматология в София?

Според естеството на заболяването и за да може да се определи с точност диагнозата, преди да се предприеме лечение, понякога се налагат повече от един прегледи и изследвания. В голямата част от случаите с ревматичните заболявания, колкото по-рано биват идентифицирани и им бъде приложено лечение, толкова по-успешно се повлияват. Ето защо, е важно да се информирате и да посетите ревматолог по-рано, независимо дали болките са поносими или нетърпими. Ако усетите намален обем на движенията или оток, както и каквото и да е друго изменено състояние и усещане в ставите, предизвикващо дискомфорт, е време за преглед в кабинет по ревматология.

Д-р Цветослав Георгиев не спира да се развива в своята област, като паралелно с практиката му с пациенти, той се информира за всички новости в областта на ревматологията. Освен това, специалистът е рецензент в някои от най-престижните научни списания, като Medical Principles and Practice, Archives of Rheumatology и др. и има редица публикувани трудове в медицински журнали. Повече информация за д-р Георгиев и приемните часове в кабинета по ревматология в София, вижте на Revmatolog.bg и не отлагайте разрешаването на проблемите със здравето нито с ден.