Направи си почивка в апартхотели в Слънчев бряг от Elit2bg.com

Всички знаем колко са скъпи нощувките в един от най-големите морски курорти – Слънчев бряг. Поради високото търсене, цените всяка година се оскъпяват. Предлагаме ви нов интересен вариант за вашата почивка на морето и това апартхотели в Слънчев бряг Елит 2.

Направи си почивка в апартхотели в Слънчев бряг от Elit2bg.com

Този комплекс предлага под наем различни ваканционни жилища. Имате възможност да изберете настаняване в студио, двустаен или тристаен апартамент на изгодно ниски цени. Всички помещения за безупречно чисти и обзаведени в съвременен стил, пригодени за живеене в кратък или по-дълъг период от време.

Апартхотел Елит 2 се намира на доста стратегическо място в курорта – само на няколко крачки от най-известната плажна ивица с най-престижните нощни заведения – Какао Бийч. Освен това на няколко минути ходене пеша, може да достигнете до пешеходната алея на курортния комплекс, където са всички останали заведения, ресторанти, барове, клубове и дискотеки. В близост до апартхотела се намира автобусна спирка, от която може да си хванете автобус, с който да обиколите всички интересни места и забележителности в околността.

Хотелът може да ви предложени неохраняем и охраняем паркинг за вашата кола. Това е от голямо значение, тъй като в Слънчев бряг си е истинско предизвикателство да се придвижваш с личния си автомобил, а да го паркираш, където е позволено, си е почти невъзможно. Оставяте колата си в паркинга на апартхотели Елит 2 и не се притеснявате по време на престоя си дали ще се случи нещо с нея. Изборът при резервиране на апартамент е в зависимост от бюджета, който сте си определили за морска почивка или от броя на туристите, желаещи да отдъхнат при нас. Посетете техния уебсайт само с един клик на Elit2bg.com, където може да направите онлайн резервация или само да разгледате предложенията, а на този телефонен номер +359 886 881 910 може да се обърнете към някой от служителите за резервация или ако имате някакви въпроси и запитвания.