По-изгодно ли е закупуването на автосервизно оборудване втора ръка?

Закупуването на модерна и надеждна техника за автосервиз не е непосилна задача.

Факт е обаче, че инвестирането на прекалено големи суми в пасиви може да затрудни доста успешния бизнес. Ето защо работата с надежден партньор като garagent.com е предпоставка за решение на финансовите предизвикателства, което да бъде най-подходящото за нуждите на конкретния автосервиз.

Фирмата е създадена в Сливен и след две десетилетия утвърждаване на пазара за автосервизно и гаражно оборудване може да се похвали с офиси в София и Пловдив и забележителен списък от клиенти и партньори. Професионалният опит и широката гама от услуги, които предлагат Гар Агент ги превръща в един от най-предпочитаните партньори в автомобилния бранш.
Всеки, който започва или преструктурира бизнеса си в сферата на автомобилните услуги, се изправя пред необходимостта да вземе адекватни и финансово релевантни на нуждите си решения за закупуване на оборудване. Един от най-често задаваните въпроси е дали покупката на автосервизно оборудване втора ръка е по-изгодно.

По-изгодно ли е закупуването на автосервизно оборудване втора ръка

Винаги, когато говорим за така наречения „second hand“ се появяват опасенията в качеството и надеждността на съответния продукт. При автосервизното и гаражно оборудване обаче става въпрос за техника с дълъг експлоатационен живот, която може да бъде използвана безпроблемно от втори собственик. Разбира се, напълно задължително е уредите да преминат определени тестове и метрологични проверки, за да бъде гарантирана изправността им. Гар агент е фирма с достатъчно дълъг професионален опит и изключителна компетентност, която извършва всички необходими тестове и операции по установяване и поддържане на изправността при автосервизното и гаражно оборудване. За всеки клиент е предвидено изготвянето на индивидуална оферта като се взимат предвид и задължителните инженерингови проучвания и възможности за изплащане на лизинг. Комплексните услуги по доставка, монтаж, демонтаж и поддръжка на оборудването допълнително улесняват клиентите и превръщат покупката на ново или втора употреба автосервизно оборудване в рационална инвестиция на повече от конкурентни цени.